Blogga mera elr mindre?

tjoo,ska jag fortsätta att blogga elr inte? Jag har ju inte så mkt besökare.Det ända jag skriver på bloggen är vad  jag gör och om min vardag.Ska jag sluta att blogga elr vad tycker ni? kommentera gärna.Jag vet att det blev ett kort inlägg men jag måste bara fråga det.
Puss <33

Julia kommer hem idag!!!

tjoo, idag kommer Julia hem. Hon har varit i Gran Canaria i typ 2 veckor och gud vad jag har saknat henne. På måndag ska hon få mina låtar haha hon vill ha alla mina låtar. Hon har varit inne på msn lite under veckorna och hon sa att hon har det bra i Gran Canaria.Hon sa att hon skulle komma hem idag (lördag) kväll. Hon har solat och allt. Jag längtade efter henne och nu kommer hon äntligen hem!:D. Måste sluta med skriver mera sen.<3


Puss <333

Sorry

tjoo, sorry att jag int har skrivit så mkt för jag har pluggat och ni vet skola skola skola. Idag ska vi få gäster. I går (fredag) hade vi kunskapsjoggen. DEt gick bra för mig förutom att jag ramsla och gjorde illa min armbåge. Kändes som att jag hare brytit den med det hade jag int.Det var typ bara en stukning eller vad man nu säger.Nu har jag bara lite ont i den jag lindade den och hade den uppe hela tiden.Nu sitter jag vid datorn och får nya låtar av min brorsa :D. Aja ska hjälpa till mamma med maten nu för dom kommer snart.


Puss <33

RSS 2.0