Grattis !

Idag fyller Eric år :D. Han blir 14 ! Grattis Eric, hoppas du haft en bra födelsedag :).




Kmr kanske få..

Kmr kanske få en iPhone 4 :D. Har snackat med mamma och pappa och dom sa kaske. Vad tycker ni ? Ska jag köpa den elr inte ?







Sjuk -.-

Ligger i sängen med 39 graders feber. Man bara yaay -.- . Sen är jag förskyld oxå -.- , hoppas att jag blir frisk på söndag. Ska ju på fest då. Har typ inte gjort så mkt idag bara legat i sängen och typ dött ? Hatar att vara sjuk. Men Emelie var social idag, hon var oxå sjuk x]. Hon har ont i halsen och kan knappt prata :(. TO BAD FOOOR YOU ! Hahah skoja bara. Skriver med underbara människor på msn oxå.

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

Börjar må skit igen..

Börjar må skit igen, trodde verkligen jag kunde lita på honom men neej. Va med honom idag men kanske bara i 5 minuter. Han dissade mig för en annan. Kommer inte kunna le eller skratta igen. Vill bara bort just nu, kanske för alltid..</3

Blir så jävla sur..

Blir så jävla sur, om man lovar en sak ska inte man hålla den saken då ?! Ofc kan ingen hålla det man lovar ! Asså jag irriterar mig så jävla mkt på en viss person. Han lovade att vi skulle vara idag men ofc så ska han bort. Har suttit i typ 2 timmar och fixat mig i onödan. Vafan ska jag göra nu ?!

..
Låter tårarna rinna just nu..sitter och skriver allt möjligt på min arm. Kommer inte klara av att gå till skolan på måndag om jag fortfarande mår skit..</3

Förstår ngn hur jag mår..

Är det ngn som fattar hur jag mår ? Vill bara säga till ngn hur jag mår, men det är inte så lätt..Önska bara jag kunde skriva hur jag mår så alla kunde fatta. Vill verkligen att alla ska veta att det inte är lätt för mig att hålla det inombords. Ibland känner jag att jag inte klarar av att leva men sen tänker jag på personerna som älskar mig. Om det är någon som älskar mig..Kan fortfarande inte fatta att jag fortfarande lever, har försökt att fortsätta leva i flera år men det går inte. Mår skit hela jävla tiden. Fejkar ett leende till alla så att dom inte ska fråga vad som är fel. Försöker glömma allt skit men det går inte..</3


Orkar inte längre..

Orkar inte med skiten längre, låter bara tårarna rinna. Pallar inte med allt skit som händer i mitt liv. Ingen tror mig längre. Alla tror bara på falska kompisar..</3. Om ni väljer dom över mig så visst varsågod jag stoppar inte dig, men en sak ska du veta. Du kommer förlora mig.

Bilder


Så jävla söt :), Älskar dig <33

Precis kommit hem :)

Har precis kommit hem eller aa för typ några minuter sen. Var ju i handen med bästaste nänniskan. Var ändå lite sur elr arg på honom sen men det löste sig.. Sen när vi skulle dra till honom skulle jag hem -.-. Men bestämde att vi ska vara ngn annan dag hos honom :). Blev nog inte så många bilder idag x], men tänker ändå lägga in några av dom. Vi hade faktiskt kul, vi pratade om allt möjligt. Sen fick han träffa 2 av mina kompisar oxå. Den här dagen kommer vara värd att komma ihåg. Nu sitter jag och bloggar som ni ser x]. Ska lägga in bilderna senare för att det funkar inte -.-.


Drar snart

Drar snart till handen för att träffa världens bästa :D. Vet inte vad vi ska göra men men x]. Kommer bomba med bilder ;), lägger in dom sen om jag får för honom (a). Men ska käka nu sen drar jag till centrum :D hejdååå :D <3

Dagens :)

Dagens outfit: Svarta tights, svart linne och en blå tjocktröja.
Dagens frisyr: Utsläppt 
Dagens saknad: Veronica syster ...  ♥
Dagens älskad: ....
Dagens vill ha: Ny kamera x]

Dagens snyggaste: Ryan Scheckler x]
Dagens fail: har nog inte gjort ngn större fail idag, tror jag x]
Dagens hatad: -
Dagens roligaste: Patrycja
Dagens tråkigaste: Jag
Dagens låt: Katy Perry - Firework
Dagens drog: Katy Perry - Firework


God morgon x]

Vaknade för typ en timme sen. Ska snart dra mig till dushen sen tror jag att jag ska dra till handen och träffa en kompis :). Han har lovat mig att jag kommer få bomba med bilder :). Kommer blogga mer när jag kommer hem oxå. Skriver om dagens outfit senare. Nu ska jag dra mig till dushen sen ska jag höra när vi ska träffas :).

<3


Fy fan !

Trodde jag kunde lita på dig, men tyvärr så kunde jag inte det ! Du är så jävla falsk. Ska aldrig mer säga saker till dig ! Dra åt helvete och låt mig vara !

Hatar allt just nu..

Klarade nästan inte av att gå till skolan idag.Visste att ngt skulle hända och det gjorde det. Så fort jag såg honom i skolan kände jag hur jag fick tårar i ögonen. Kunde inte hålla in dom så bröt ihop.. Hade Emelie Angelica och Elena vid min sida. Dom är fan underbara. Önska bara att jag kunde glömma allt som hänt + att jag önskar att allt var som förr. Orkar inte med skiten längre, vill bara dö ! Hoppas att ni förstår </3.. Ville flytta eller bara försvinna från allas liv så att allt blir bra igen. Pallar inte att bryta ihop hela tiden, men när jag är med honom mår jag lixsom bra. Han får mig att le, jag har hela tiden fejkat mitt leende. Han får mig att fatta vad meningen med livet är. Men fattar han att jag älskar hnm ? Allt blir bara fel just nu..</3

Tänker glömma allt skit och gå vidare..

Tänker glömma allt skit som har hänt och tänker gå vidare. Om det är ngn som försöker såra mig så lycka till, tänker ändå inte ta åt mig. Alla som försöker såra mig kan dra åt helvete :D. Tänker bara skita i allt just nu, och låta allt vara..

Bröt ihop..

Bröt ihop i skolan idag igen..Kan inte fatta att det just händer mig. Önska bara att du var här med mig just nu och kunde säga att allt kmr bli bra igen. Orkar seriöst inte med allt skit just nu.. Varför ska allt just hända mig ? Seriöst, allt skit kmr bara till mig..Har aldrig mått så här dåligt som jag gör just nu..Det finns bara en underbar person i mitt liv och det är min kusin. Hon finns alltid här för mig om jag behöver ngt. Men en sak vet jag. JAG SAKNAR DIG..! </3

Vet inte vad jag ska göra..

Sitter och tänker på vad som kommer hända i mitt liv, fick ju tid för min operation men är i Spanien då..Ska operera mig veckan efter jag varit i Spanien. Är fett rädd för att jag vet inte vad jag ska göra eller vad som kommer hända. Vill verkligen ha ngn vid min sida..


Allt blir bara fel..
Allt är fel just nu, hatar mitt liv. Har ingen lust att leva längre

Har precis insett att killar bara är skit. När man väl säger till dom att man älskar dom tror dom inte ens på oss. Seriöst vafan har vi gjort dom ? Slår vad om att dom inte vet vad känslor betyder. Visst dom kan kalla oss subba horunge och allt men innerst inne sårar det oss ! Tänk om alla tjejer gick runt till alla killar och sa att dom vad bögar ?! Hur fan skulle dom känna sig då ?! Tror inte på att killar har något hjärta. En underbar person har precis krossat mitt hjärta, och han fick en sista chans men han får inte tbxs den </3. Han kommer inte få tillbaka mig </3. Han har förlorat mig, kanske för alltid </3. Killar är bara skit ! </3

Bästavän

Älskar dig bästavän, du kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta vad som än händer. Emelie jag älskar dig <33


Words..

En tjej avslöjar dig alltid, alltid, alltid om du ljuger. Så gör det inte! Vi gillar inte att prata lika mycket privat som ni gör, så ta det lugnt.

Fråga aldrig en tjej vad hon väger, hon kommer lacka ur.
Passa dig varje gång du träffar hennes killkompisar, om du krossar hennes hjärta kommer du åka på stryk.
Var aldrig rädd för att kramas offentligt, hon känner sig bara mera älskad.
En tjej gör ALLT för att du ska prata om henne i en konversation.
Tjejer snackar alltid om killar, ALLTID. Så va inte otrogen, för hon kommer få reda på de.
Vi gillar inte att bli kallade sexig & het, kalla oss vacker & söt istället.
PMS: De gör verkligen så vi mår skit, var snälla istället för att dampa ur för att vi har pms som vi inte kan göra nånting åt.Vi vill vara med dig, spelar ingen roll vart & när. Vi vill bara alltid vara med dig.
Om du kysser henne inför dina vänner får du feta bonuspoäng. Om vi bitchclapar dig, förtjänar du det .. bitch.
För oss spelar de inge roll om vi betalar halva notan, men de får dig att se dålig ut inför alla andra.
En tjej ska alltid få tre saker under relationen; ett gosedjur, en tshirt som är hans & ett halsband eller en ring.
Om någon irriterar oss, säger vi det till dig för att du ska skydda oss.
 Smsar hon dig sent på natten, är för att hon inte kan sluta tänka på dig.

Vi är väldigt svartsjuka. Så om du pratar med din flick vän (vän som är tjej) så ha alltid oss närmare. Det får oss att känna mycket mycket mycket viktiga.Om hon är sur på dig, kyss henne.Om hon inte är sur på dig, kyss henne.
När hon är upprörd, kyss henne. (Ser du mönstret?)
Flirta inte med någon annan förutom henne, inte ens på skoj! Det gör henne skitsur.
 Killar som luktar gott = stora pluspoäng.
Om hon är upprörd och lägger huvudet på din axel vill hon att du ska lägga armen runt henne och säga att allt kommer ordna sig.
Om en tjej biter sig i överläppen, vill hon att du ska kyssa henne. 
Gå inte bakom ryggen på henne, vill du något? Fråga henne. Svara hon inte så vill hon verkligen inte att du ska veta, punkt slut. 
Om hon undrar vad han tycker att hon ska ha på sig, så är det för att hon vill att han ska tycka hon är vacker. Tjejer gillar att ha mjukisbyxor så mycket mer än tighta jeans & leggings, tighta linnen osv.. så döm henne inte för hur hon är klädd i skolan.

Dålig uppdatering..

Vet att det har varit en dålig uppdatering men det vara bara för att jag var med Eric och Tuva igår. Vi hade så jävla roligt, typ satt och garva i flera minuter. Seriöst jag trodde jag skulle dö. Haha det var fan bäst när Tuvas mamma kom hem och Tuva sprang till henne och bara heej, sen sprang jag efter henne och bara tjooo x]. Haha men Eric satt kvar i köket x]. Det var fan bäst när Eric sa hej till Tuvas mamma. Asså jag har aldrig haft så här jävla kul sen jag sist var med Tuva. Älskar att vara med Tuva hon får mig att må så jävla bra. Älskar dig Tuva <33.






Kärlek <3

Dag 5- 4 bilder som gör mig glad.

4 bilder som gör mig glad ? Seriöst ? Bilder som gör mig glad ? Inget kan fan göra mig glad men aja om det är det ni vill veta så..





Hotellet i spanien <33



Lisa bästavän <3





Sommar med mina bästavänner <33






När jag var i USA med min bästavän <33



Why does love hurts..?

Precis som Tuva har skrivit på sin blogg så gör man crazy things när man är kär. När han ler mot dig måste man ju le tillbaka så att han inte tror att du hatar honom. Man tar till och med en senare buss bara för att se honom, man kanske till och med låter honom vara med när man är med en kompis. Man vill bara att den personen ska älska dig tillbaka. När han väll kommer fram till dig vågar du inte säga att du gillar honom för att du är rädd att han ska titta konstigt på dig och börja skratta. Man kanske till och med messar honom och frågar hur det är men avslöjar inget. Ja du kanske fejkar ett leende för att inte alla ska fråga vad det är. Du kanske mår dåligt på insidan och ingen märker det men försöker att det ska se ut som att ingenting har hänt. Om någon frågar om allt är bra kanske du ljuger för att inte låta dina tårar börja rinna. Man kanske sitter inne på sitt rum hela tiden och lyssnar på deppig musik men när någon kommer in försöker du le och dölja att du lyssnar på deppig musik. Du kanske skriver till honom att du gillar honom men sen raderar du det för att du fick veta att han gillar någon annan. Du klarar inte av att höra att han gillar någon annan och han sitter och pratar om den personen hela tiden. Du vill bara krypa in i ett hörn och aldrig mer komma tillbaka. Du låter tårarna rinna timme efter timme men ingen kan komma och trösta dig. Du låter allt ligga, du låter allt vara. Du tänker ''kanske det skulle vara bättre utan mig i den här världen'', men det är inte sant. Du måste försöka leva livet, sluta tänka på honom. Men när du känner att du inte klarar av det, tänk inte på att du ska ta livet av dig. Radera honom från ditt liv en stund. Tänk på något annat. Tänk på vilka som älskar dig. Tänk på din familj. Skulle dom vilja att du dog ? Du ska inte dö pga en kille. Försök stå ut. Det är det bästa tipset men jag säger inte att det är går. Jag dör varje gång jag hör hans namn. Jag fejkar ett leende. Jag har inte skrattat på flera månader. Jag mår bara skit. Du måste fatta att jag älskar dig..</3

Dag 4- Ett gammalt fotografi

Har inte så många gamla foton men tror att jag har något foto och det är nog på mig när jag var liten x]. Tror jag ska lägga in den bilden x]. Vet inte hur gammal jag var på fotot bara så att ni vet ;)





Usch vad ful jag var !

Dag 3- Min bästavän

Jag är en sån person som inte kan välja vem som ska vara min bästavän, men jag har Emelie som är så jävla underbar. Sen har jag Veronica som alltid finns för mig om det är ngt. Sen har jag Sandra som kan vara knostig ibland x]. Sen har jag Johanna som oxå är en Belieber :D. Sen har jag Tuva oxå som alltid är så undebar <3. Men som sagt jag kan inte välja så jag antar att alla är mina bästavänner.



Emelie bästavän <3





Johanna <3






Sandra <3




Veronica <3








Tuva <3








Dag 2- Tre favoritpogram på tv.

Tittar inte så mkt på tv just nu så vet inte mina tre favoritpogram. Men brukar titta på  Desperate Houseviwes , ''Days of our lives'' och ''One Tree Hill''. Jag brukar titta rätt ofta på dom och därför är dom mina favortier. Jag har följt Desperate Houseviwes i flera år nu och jag älskar pogramet. Men som sagt brukar inte titta så ofta så det är nog bara dom.




Days of out lives







One Tree Hill <3




Desperate Houseviwes <3


Dag 1- Presentera mig själv

Jag heter Jessika Jonsson. Jag är fjorton år men blir femton den 7 Maj. Jag går i Söderbymalmsskolan i klass 8B2. Jag ska börja på cheerleading på Tisdagar från 18-20. Ni kommer bland annat se min seriösa och oseriösa sida ibland. Jag har en irriterande storebror, 2 hundar med rasarna yorkshire terrier. Ena hunden är 2 år och ena är snart 3 månader. Jag är svag för killar som säger söta saker till mig. Jag älskar Justin Bieber för att han är så jävla söt och grym på att sjunga. Gillar inte direkt mitt utseende men aja. Vet inte vad jag ska skriva mer om mig men om ni vill veta mera om mig så är det bara att fråga.

Haha

Dag 1 - Presentation av mig själv.
Dag 2 - Tre favoritpogram på tv
Dag 3 - Min bästavän
Dag 4 - Ett gammalt fotografi
Dag 5 - 4 Bilder som gör mig glad
Dag 6 - Min favoritlåt
Dag 7 - Mitt bästa skämt
Dag 8 - 2 saker jag inte skulle klara mig utan
Dag 9 - 2 saker jag längtar efter
Dag 10 - Mina favoritdagar på året
Dag 11 - Detta ångrar jag
Dag 12 - Det här får mig att gråta
Dag 13 - Mina rädslor
Dag 14 - En sak jag vill göra innan jag dör
Dag 15 - Mina ambitioner

Tråkig dag imorrn ^^

Har typ inget att göra imorrn så om ni kan vara imorrn så messa mig :D

Beställt :D

Woho ! Nu har jag beställt hem lite saker :D. Bilder kommer :D





Justin Biebers Acoustic version :D <3



Justbeats by Dr. Dre som Bieber har designat :D <3

She just hopes that day was soon

Sleepless nights, remembering what they once were.
Remembering the boy who took her breath away the very first time she saw his picture.
She wastes half the night in sights and in tears, trying to figure out ways to get him back.
But she knows it's impossible...
He's long gone from her reach,
He doesn't love her anymore.
She's slowly dying inside,
But on the outside pretends to be happy,
In fear of losing him more.
Every song reminds her of him,
And every time she talks to him,
Her heart feels as it was stabbed a thousand times with a sharp knife.
He think she's happy...
She can't stop thinking about him.
Every second of her day revolves around him.
She keeps wondering if he's feeling the same way,
If he cant get her off his mind.
And most of all, what would he do, if she would die.
She tells herself she's crazy that he only cares for her in a friend way.
But the girl keeps hoping for more.
She keeps hoping he'll come back to her someday.
She just hopes that day was soon.
Because she doesn't know how long she can keep pretening, it's making her fall faster.
Every night she revises in her head,
All the words they both said.
Burst out into tears because she wants him back so badly.
But he's forgotten..her..and they're relationship.
He flirts with her as if nothing happened, and calls her baby like he hadn't broken her heart.
He lied to her,
Told her he loved her when he really didn't mean to anymore.
His excuse " I'm an idiot and you were happy"
She tells herself he's not worth it,
That she shouldn't love him, he lied.
But no matter what she does.
She stays in love with him,
He's all she cares about,
She'd take a bullet for him, she'd so anything for him.
Even though he let her down,
He lied and broke her heart.
She still thinks of him as amazing, the best, no one can compare to him.
Her friends thinks shes insane to love someone who hurt get so.
But shes never felt that way.
Her heart brakes every time she thinks of him.
But it is repaired with the hope that someday they'll be together again.
She won't let go </3

Önska att allt var som förr

Vill bara att allt ska vara som förr </3


Fuck off

Har precis berättar för killen jag älskar att jag inte kan leva utan honom och att jag försöker göra allt för att han ska fatta det, men så klart kan han inte fatta det -.-. Asså ingen fattar ju ngt längre, jag svär jag tar livet av mig. Ingen skulle ändå bry sig </3


This is so true..

killar säger : jag älskar dig 
men menar: dig + 15 andra... 
killar säger : vilken snygg tröja 
men menar : du vore snyggare utan... 
killar säger : va snygg och söt du är 
men menar: hoppas jag får henne i säng... 
killar säger : det blir vår lilla hemlighet 
men menar : våran + mina 10 polare... 
killar säger : jag älskar dej nu och föralltid 
men menar : tills jag hittar en ny..

tjejer säger : jag älskar dej
men menar: att han är hennes allt! 
tjejer säger : vilken snygg tröja 
men menar : att han är fin i den. 
tjejer säger : va snygg & söt du är 
men menar : du är det finaste jag sett 
tjejer säger : jah älskar dejj nu & föralltid 
Men menar: Tills du krossar mitt hjärta ..</3


Lånad av www.missfototok.blogg.se


Kom precis hem

Har precis kommit hem efter en dag med Emelie och Angelica.  Vi skulle göra en cover men det blev inget för vi hade för lite tid x]. Men vi hade roligt och tog massor med bilder både ute och inne x].  Sen satt vi inne och spelade jävligt hör musik. Lägger in bilderna senare eller kanske imorrn, vet inte än. Nu sitter jag och försöker hjälpa en kompis med en sak, så ska fortsätta med det.

Hos Emelie

Nu sitter jag hos Emelie och bestämmer vilken cover vi ska göra. Aja det blev inte så långt inlägg men bloggar sen när jag kommer hem. Nu ska vi göra en cover. Bye bitches :D <3


Drar till Emelie

Ska fixa mig sen drar jag till Emelie, jag lägger in dagens outfit senare. Ska fixa mig nuuu x]

Emelie = dum

Emelie är dum, hon vill inte göra en cover med mig idag. Älskar Emelies sång röst, hon kan sätta vilka toner som helst. Aja ska försöka övertala henne nu :D

Tack för att du förstörde allt, nu ska jag skriva en hitlåt om det </3

Englaaaand :D

Woho ! Ska kanske åka till England med Emelie, efter att jag har varit i Spanien. Haha vi ska gå på en liten konsert. Eller liten och liten är den inte ^^. Men är glad som fan, vi kommer få åka dit helt själva :D, woho!! <333

43 dagar kvar

Om 43 dagar kommer jag vara i Spanien, åker typ en vecka innan sportlovet :D. Ska fan bomba med bilder där x]. Ska bli så jävla skönt och åka från Sverige ett tag. Måste glömma allt skit som har hänt. Måste verkligen glömma allt, och då menar jag allt. Efter spanien har jag 2 veckors prao -.-, ska säkert praoa med Emelie och Angelica i Svartbäcksskolan x], haha skit kul kanske ni tycker men aa det kanske det är. Vi kommer få praoa hos deras gamla lärare. Vi kommer få 2 timmars rast x] sen kommer vi få börja igen, men aa varför snackar jag om det här  ? Höhö jag är lite konstig jag x]



Vårat hotell i Spanien :D <3

Sick of crying, tired of trying. Yeah im smiling but inside im dying.

Orkar inte mer. Mamma har dragit, pappa har dragit, jag vet inte vad jag ska göra. Om dom inte kommer tillbaka imorrn, då drar jag oxå. Flyttar från allt och jag vet att jag kommer tappa kontakten med mina underbara kompisar, men jag kan väl hälsa på ibland eller ? Jag vet inte vad jag ska göra. Vill bara dra här ifrån just nu, till någon kompis. Bara att jag kommer bort här ifrån.

Varför..?

Varför är allt helt svart i mitt huvud..? Varför kan inte jag komma ihåg vilken dag det är ? Vilket datum det är ?
Vilket år det är ? Kanske bättre om jag bara dör..

Datum ? Tid ? År ?

Försöker hålla huvudet högt,
men jag vill bara vara med dig.
Kan inte sluta tänka på dig,
det här är helt sjukt..
Fan.


Jonny och Marcus här oxå !

Sitter med Marcus och Jonny i mitt rum, dom kan inte hålla käften -.-, dom bråkar om varandras mobiler, liksom hallå ? Det är bara en mobil ! -.- idioter. Aja men vi sov typ inget i natt för att vi var ute hela tiden och hade kul. Trodde jag skulle dö där ute när Marcus försökte mula Jonny, jag svär dom fällde varandra typ 24/7. Dom kommer alltid att finnas i mitt liv vad som än händer, dom är så jävla underbara. Jag älskar er <33.

Texten säger allt
The truth is, I'm not mad at you. I'm just hurt; and the fact that every time your name pops up on my phone or computer, my heart sinks a little bit deeper. You don't realize what you've made me go through; but i can guarantee you're not doing it again. thanks for teaching me just how much it hurts to be played with....learned a lot.

Jag älskar dig

Fattar inte varför allt ska vara just fel i mitt  liv, jag älskar honom men han älskar ngn annan. Jag vill bara försvinna, kanske föralltid. Kanske bättre om jag dör eller flyttar eller bara slutar prata med alla, det kanske är det bästa sätter </3


Varse ;)

Heeej !
Har fixat din design nu Jessika, hoppas du blev nöjd :) <33
Puss§ Tuva <33




http://missfototok.blogg.se/


Ny design

Ska försöka göra en egen design x], kommer så klart faila om man känner mig x] men jag har ju världens bästa kusin som hjälper mig (:, men ska försöka göra en ny design nu såå jag skriver sen x]


You take a deep breath and you walk through the door,It's the morning of your very first day. You say hi to your friends you ain't seen in a while. Try to stay out of everybody's way. It's your freshman year and you're gonna be here. For the next four years in this town, Hoping one of those senior boys will wink at you and say You know I haven't seen you around, before. Cause when you're fifteen and Somebody tells you they love you, You're gonna believe them. And when you're fifteen feeling like, there's nothing to figure out, Well count to ten, take it in, this is, life before you know, Who you're gonna be At fifteen.


Kan inte glömma det som hände dig, vill ha tillbaka dig i livet, snälla kom tillbaka. Jag sitter och väntar tills du ska komma hem och säga ''Jag är hemma !''

</3