...

tänker radera min blogg, det är för mkt i mitt liv nu när jag har förlorat killen jag älskar

Jag älskar dej
Mår skit just nu, känns som att jag bråkar med min älskling :(. Du ska bara veta att du betyder allt för mig och kommer alltid att göra det. Om du hatar mig så visst du får hata mig men jag kommer alltid att älska dig !

Det här är till dig:

Jag sitter på stranden, drar med händerna i sanden.

Jag ritar ett hjärta, sedan ett hjärta till intill det andra hjärtat.

Ett tecken på två som hör ihop, ett par.

En känsla dyker upp...

En känsla av att någon står bakom mig.

Hoppas på att det är du...

Jag vänder mig om men det är ingen där.

Besviken vänder jag mig om igen och ser ut mot havet.

En tår rinner längst min ena kind.

- Jag glömmer dej inte...

Solen går sakta ner bortom horisonten.

Jag reser mig upp för att gå.

När jag vänder mig om igen en sista gång så står du där.

Den jag hoppats på...

Mitt allt, den jag älskar mest.

 Jag älskar dej </3


varför...?

varför älskar du mig? Jag är inte ens söt, jag är ful. Varför gillar du mig?

Orkar inte leva...

Nie mogę żyć, mam nadzieję, że mnie zrozumiecie - Jag orkar inte leva hoppas du förstår </3

Vafan?

Vafan har hänt med henne ? Känns som jag gjort ngt men vet inte vad. Hon låter så jävla sur elr arg. Asså vafan gör jag kvar här ?

Bilden säger allt...


<3

Allt suger !

Bråkar typ med killen jag gillar :( jag gillar honom så jävla mkt men han märker nt det. Jag tror nt ens att han gillar mig, vill bara åka bort från allt skit just nu. Kanske för alltid...

God Jul !

WOHO ! Idag är det julafton :D. Kommer ihåg när min mormor var med oss på julafton som att det var igår, saknar henne så jävla mkt :(.  Lägger in dagens outfit senare. Ska snart sätta på tv:n och titta på Kalle Anka :D. Woho julafton ;D haha är typ skit glad och allt idag, aja men ska fixa allt annat hemma. Skriver senare om jag kan D:




Bjuder på en bild på mig :D <3







R.I.P älskade mormor :'( </3

Pluggning...

Sitter och pluggar So nu -.- vi har prov imorrn om franska revolutionen -.-, ligger på golvet och försöker att plugga men det går nt. Någon som vet vilka sidor det är ? sitter sen på msn oxå så kan nt konsentrera mig men ändå. Imorrn börjar jag 10 :D. Vi har ingen svenska ^^. Men ska fortsätta att plugga nu så att jag itne failar på provet ;)




Pluggning + bloggning !


...

Vill bara dö! Orkar inte med livet längre, vill inte leva längre, mår skit som fan. Vet inte vad det är med mig men jag mår bara skit, har lust att ta livet av mig !

Ångest >.<

Asså jag får ångest, lucia imorrn i skolan och jag + mina 2 kompisar ska vara med >.< asså fyfan vad ger jag mig in på ?! Har typ haft ångest hela dan idag. Kan inte sluta tänka på versen vi ska sjunga och ifall vi kommer sjunga fel eller inte, asså jag vill men ändå inte >.<, aja men ska fortsätta att hjälpa en kompis :) puss <3

Tuva och Eric på måndag :D

På måndag ska jag vara med Eric och Tuva :D, lovade att Eric skulle höra många misstolkningar när han är med mig och Tuva så nu kommer han få höra ;) haha. Vi ska vara hos Tuva ( hoppas jag) x), bomba med bilder :D, haha hoppas Eric och Tuva går med på det x). Eric är fett söt för att vara 97:a x). Ni som har mig på fb kolla bara vänner så kommer ni hitta honom x)

Kusiner var här igår :)

Mina bästaste kusiner Josefine och Catharina var här igår, dom skulle på idol finalen så dom kom till oss och var här en stund. Har inte träffat dom på typ 30000 år ! Sist jag såg dom var jag skit liten, vi tog många kort som kommer upp sen ;). Fyfan vad kul vi hade igår asså, i sommar ska jag upp till norrland helt själv :D någon som vill hänka :D ?

I close my eyes and i can see a better day, I close my eyes and pray <3

Har inte mått så bra, så har inte kunnat blogga. Mår skit på grund av en kille... Älskar honom så jävla mkt men han fattar inte det.Var på hans basketmatch idag och han blev så jävla sur och sa dumma saker till mig,men aja. Träffade bästaste Steffi idag :). Vi ska kanske vara nästa vecka :) asså fyfan vad kul har inte träffat henne sen 2:an

Aja men ska tagga nu, bloggar senare om jag kan :) <3