Polen idag =D !!<3

Tjoo, idag åker jag till Polen.Kommer inte ha med mig mobilen kostar pengar eller så kommer jag ha med mig mobilen kan inte vara uten den.Kommer ha med mig min dator men inte internet kostar också för mkt.Så klart kommer jag ha med mig min nya ipod =D.Håller på och packar nu men pallar inte.Sitter och lyssnar på musik nu och skriver här.Vaknade typ halv fyra för att min brorsa väkte mig och frågade om tejp.Mamma fyller år idag =D Grattis mamma!<33.Ska köpa ngt till dig Lina du fick ingen present av mig när du fyllde år . Nu måste jag fortsätta att packa men skriver mer i Polen utan åäö.Hej så länge =D.



Puss <33



   Min nya IPod jag fick i Onsdags. <33

No-verk

Tjoo,idag hade vi no och gjorde plancher.Vi gjorde om vattenverk har bild på den.Våran lärare sa att våran planch var bäst =D.Vet att det blev ett kort inlägg men vänta på mamma vi sak åka och köpa en ipod touch snart =D!!!Ses lägger in bilden .



Puss <33



Våran fina verk




och så den igen =D

Hatar snön!

Tjoo, ja det är sant jag hater snön.Inte bara för att det är kallt men bara för att jag blir mulad.Men annars gillar jag snö.Idag blev jag mulad igen....-.-.Men sen kom det ngr klasskompisar dom bara :Mulade han dig ?
Jag bara aa och då sa dom att dom skulle mula han oxå haha faan vilka bästa klasskamrater man har.Jag säger bara till dig Emmi var försiktig när du kommer till skolan jag lovar dom kommer mula dig.Hatar att bli mulad.Idag skulle jag vara med Veronica och mula hennes kompis men det blev inte av andra planer vet du.Imorgon slutar jag 14.00.Mulade min hund idag.Hatar att det är kallt ute.Ska gå till öppenspisen nu hejdå.



Puss <333

Berätter om dagen

Dagen började med att jag stog och väntade på bussen i en halv timme.När jag kom fram var jag helt iskall.Vår första lektion började med läs efter det hade vi engelska.Idag på idrotten fick vi bestämma vad vi skulle göra.Spelade spökboll med Julia´Evin Adde Martin Mathias Navid Mohammed Emelie och Angelica.Efter idortten hade vi lång rast.när rasten var slut hade vi spanska.Våran spanska lärare är fett skum, han kom för sent.Aja men ändå. Efter spanskan hade vi svenska skrev berättelser.Vi satt och skrev fram till tio i två. När vi var klara med svenskan hade alla rusat upp till skåpen för att träna på so.Vi hade prov idag.Alla satt fett tysta på provet.Jag blev klar bland dom första.Sen slutade dagen med att jag gick till bussen och blev mulad av cp Mathias.Faan vad du ska få imorgon Mathias.Jag lovar jag ska döda dig.Sen var det att min buss kom inte för ens 52 så jag tog en buss som typ gick tjugo i.Jag träffade mina kompisar på bussen.Haha Jason faan vad söt du har blivit.Min kompis blev mulad!! Vi satt typ och skrek på bussen.Sen när jag skulle av så kunde inte busschaffören stänga dörren för att min kompis stack ut huvet och typ ramlade nästan ut :P! Sen tog jag bussen hem, och nu sitter jag här. Så var min dag idag.





Puss <333

Sista inlägget för idag

För nu går jag och lägger mig . Ska upp tidigt imorgon . Skriver om vad som har hänt imorrn . På tisdag ska jag vara med Verro <3 . Ska lägga mig nu ses . Puss <3<3

Pluggar So -.-

Tjoo, sitter och pluggar so.Har prov imorgon.Måste klara provet för att på fredag åker jag. Vi slutar inte förens den 22 december men jag har tagit ledigt, så jag åker 5 dagar innan . Varför har man prov en vecka innan julen ?Orkar inte med alla prov jag borde få hoppa över alla prov jag är ju ny ! Våran So- lärare är fett skum men ändå rolig. En i klassen bara : Kan inte vi få lussebullar sista so-timmen?
Han bara : HAHAHAHA Lussebullar? Skulle inte tro det. Eller jo kanske ?? Haha ni skulle fattat om ni var där.Haha men han är skiit skum. Nej skoja bara han är skiit schysst.Alla i klassen säger att han brukar ta ner saker med flit fr att skoja till det.Ska se imorgon om han gör det!! Kommer blogga mer imorgon hejdå

Puss <33


Slumpad bild
 Lisa och jag 08 <3

Prat prat och mera prat...<3

Tjoo, som ni ser lyder rubriken prat. Vi har suttit och snackat om söta killar haha vi är sånna som snackar om killar.Vi har sanckat om en kille väldigt mkt Verro har berättat väldigt mkt om en kille ^^, han är tydligen skiiit snygg har alldrig träffat honom men skulle vilja det.Imorgon är det skola !!!!! Prov -.- . Vi tittar ut och ser på hennes grannars tv haha skiit kul. Några tittar på DC ( Disney Channel) några på 4, 5,6, 3.Nu sitter vi och sjunger så j*vla fint från musiken som går på radion.På tisdag ska jag vara med verro igen och F..... och ludde. =D. Nu måste vi gå hejdå.



xoxo we love yah! <333

Verro!! <3

Tjoo, nu är jag hos Verro. Kom hit för tio minuter sen.Vi ska typ sjunga singstar, lyssna på musik och hon ska bara klä på sig haha she´s naked :-D.Vi bloggar mer sen orkar inte nu. Lägger in en bild på Verro. Hej då



Puss <33



Verro <333





 Hetaste paret ju <33


Åker till festen om

En och en halv timme.Festen börjar inte förens klockan halv sex.Ska åka till festen med min kompis, efter festen kanske jag kan blogga jag vet inte än.Lägger in outfiten i slutet av inlägget.Festen slutar klockan nio.Får skjuts hem hoppas jag :-D.Imorgon blir det  Verro <33.Har smink på mig (vanliga fall har inte jag på mig smink).Aja ska fixa mig min kompis kommer snart så vi ses



Puss <33







Tunika: Kapphal 249:-
Strumpbyxor: Gina Tricot 249:-
Klackskor: Skopunkten 199:-
Smink: Mascara, ögonskugga och lite puder (ser inte ansiktet)

Fest hos Linnéa!

Tjoo,idag blir det fest hos mn kompis Linnéa. Den börjar inte för ens om 5 och en halv timme. Jag orkar inte vänta,känner mig stressad på ngt sätt.Hos Linnéa ska vi festa loss.Dansa och lite till-Imrgon blir det inte så kul har inget att göra. På måndag har vi so prov.Orkar inte med alla prov innan julen.På fredag åker jag till polen kan se om jag kan blogga där med deär finns det inte åäö, :( Kommer sakna alla här i Sverige. Men jag kommer inte ta med mig mobilen det kommer att kosta för mkt.Kommer hem runt januari om ni undrar med jag lovar månaderna kommer gå snabbt. Men nu ska jag dusha så vi ses hejdå






Puss <33

Rast.....

Tjoo, jag sitter på rast nu med emelie och angelica men hon stack, snart ska vi ha svenska. Efter det ska vi ha matte och få pepparkakor lussebullar och smil (en dryck om ni undrar). Jag slutar klockan tre, imorgon blir det fest hos Linnéa. Hej då! Puss<3

Svenska prov

Tjoo, idag hade vi svenska prov och det gick ju bra.Alla satt typ tysta och fokuserade på provet (till skillnad från kunskap).Det var 11 frågor lite om H C Andersen, folksaga och konstsaga.Jag blev klar snabbt.Om man pluggar kan man allt.Hade pluggat i timmar igår.Nästa vecka ska vi ha historia prov också.Varför har man prov en vecka innan man slutar ? Efter provet åkte jag hem och gick ut med min lilla hund. Nu sitter jag här och ska in på FB.Ha det bra.






Puss<33







                  Sitter och lyssnar på min lilla heting <33


Emelie och Angelica

Idag satt jag Emelie och Angelica på busshållplatsen och jag tog lite kort :-D.Angelica ville inte synas på bild så hon gömde sig hela tiden men jag fick bilder på Emelie i alla fall.Lägger in bilder sen.Vi satt och pratade om allt möjligt.På bussen körde dom stirr leken men jag tror att Emelie vann eller Angelica.Aja ska gå men jag skriver mer sen.


Puss <3





                      Haha Emelie







                  Angelica och Emelie







                Angelica gömmer sig


Lite saker ni inte visste om mig.

tjoo här är lte saker ni inte visste om mig.

1. Jag är halv polsk.

2. Mina bästa kompisar heter Lisa Wande Lina Eriksson Veronica Bienkowski

3. Jag har en hund som heter Tess kallas Tessy.

4. Jag har en storebrorsa.

5. Jag gillar Jonas Brothers.

6. Ska färga håret i Polen.

7. Går i Söderbymalmsskolan

8. Har gått i Kunskapsskolan i Tyresö.

9. Saknar min kompis som bor i Norrland.

10. Går i samma klass som Lilly gamla klasskmrater.




Det var det. Nu har jag skrivit det ni inte visste om mig. Eller det kanske ni gjorde? aja ska titta på tv nu puss <3

Vad ska jag blogga om?

tjoo,kan inte ni ge mig ett förslag vad jag kan blogga om. Hiss/Diss kläder kändisar elelr vad?Kommer inte ens på vad jag kan blogga om.Kommentera och ge mig ett förslag.

 

Puss<3


RSS 2.0