Pluggar :/

tjoo, nu sitter jag p mitt rum och pluggar. Skiiit tråkigt. Jag chattar med Lisa Wande<33 Jag har saknar henne skiiit mkt hoppas att du kommer tillbaka snart Lisa, du finns alltid i mitt hjärta.Har varit utan henne i 3 hela månader nu !! :( Jag salnar dig !!!!!! Aja nu ska jag fortsätta tt plugga :( Ha det bra! Lisa hoppas du kommer ner till Stockholm någon dag. <3


Puss<3

Har tråkigt!

tjoo, sitter och skriver för har ändå inget att göra jag har skiiiit tråkigt.Vänar på att någon rolig persin loggar in på msn.Jag hoppas att Julia loggar in snart. Hon ska åka till Gran Canaria om en vecka.Igår var jag på grönan med Louise och hennes bror.Haha vi hade skit roligt, vi skrek som bara den specielt på kvasten,eller ja hon skrek och var helt röd men vi hade i alla fall skiiit kul. Sen åkte vi Jetline med ett pa<r vuxna som hade följt med oss. Det var en grupp som hete Smart ungdom och en av dom hete Martina. Den andra killen kommer jag inte ihåg vad han heter. Vi hade så kul men nu är Grönan stängd :(. Ska klä på mig och typ ringa en kompis skriver mer sen.



Puss <33

Sova hos Louise<33

tjoo, nu sitter jag i skolan och väntar på att få åka och hämta mina saker. Sen ska vi hem till henne och festa lite xD. haha nej men vi ska ha så kul och sen klockan nio ska vi ut och vara ute till typ 22.00. Undrar bara vart jag ska sova på golvet. <3 Vi sak ha lite kul idag och typ festa. xD haha nu sitter jag med Linnéa och hon typ faller bakåt på något konstigt och läskigt sätt.Hon är skit rolig för att vara min b-vän.Har typ suttit i skolan i en timme och gjort ingeting. Aja nu ska jag sluta för att det är fler som bråkar.

Puss <33

Lady GaGa Boys Boys Boys!

tjoo, nu chattar jag med Veronica Anton och Linnéa. Jag lyssnar också på musik med Lady GaGa som sjunger Boys Boys Boys. Jag älskar den låten av henne och det stämmer ju Boys, Boys, Boys we love them we love them.<33. Här kommer texten:


hey there sugar baby
saw you twice at the pop show
you taste just like glitter
mixed with rock and roll
I like you a lot lot
think you're really hot hot

I know you think you're special
when we dance real crazy
glamaphonic, electronic, disco baby
I like you a lot lot
all we want is hot hot

boys boys boys
we like boys in cars
boys boys boys
buy us drinks in bars
boys boys boys
with hairspray and denim
boys boys boys
we love them

baby is a bad boy
with some retro sneakers
let's go see the killers
and make out in the bleachers
I like you a lot lot
think you're really hot hot

let's go to the party
heard our buddy's the DJ
don't forget my lipstick
I left it in your ashtray
I like you a lot lot
all we want is hot hot

boys boys boys
we like boys in cars
boys boys boys
buy us drinks in bars
boys boys boys
with hairspray and denim
boys boys boys
we love them

I'm not loose, I like to party
let's get lost in your ferrari
not psychotic or dramatic
I like boys and that is that
love it when you call me legs
in the morning buy me eggs
watch your heart when we're together
boys like you love me forever

boys boys boys
we like boys in cars
boys boys boys
buy us drinks in bars
boys boys boys
with hairspray and denim
boys boys boys
we love them
(2x)

we love them

boys boys boys
we like boys in cars
boys boys boys
buy us drinks in bars
boys boys boys
with hairspray and denim
boys boys boys
we love them
(2x)

(we love them)

Ni måste bara lyssna på den. Skit bra låt säger jag bara, har fått den på hjärnan nu. Aja nu ska jag chatta vidare med Anton Verro och Lilly <3333 Ha en bra dag Puss<33

En sak till jag älkar dig .....<33

Tv-tittande på Idol!

tjoo,, nu tittar jag på idol och nyss sjöng Andreas och Laila Stockholm Stockholm ska det vara ! Haha om man känner mig kommer jag att sjunga det imorgon i skolan och på väg till skolan :D.Nu sitter jag och tittar på Idol och chattar med underbara Vanessa i min klass (a) Shit vad Laila skrämde mig nu hon bara jag tycker att du inte är bra............. Jag tycker att du är fantastisk. Anders bara gud vad du skrämde mig!!!!Haha en theh bara fy f*n vad han är snygg till en i telefon (asså hon menade att Andreas var snygg.)Nu är det reklam :( aja ska skriva mer sen för nu ska jag fortsätta att chatta med min underbara b-vännen Vanessa.(a)




Puss hej<33

Pluggar!

tjoo, sitter på mitt rum och pluggar spanska och lite annat :(. Assa tråkigt. Fick reda på idag i skolan att min kompis har blivit faster. Grattis Julia!<33 Längtar tills på fredag för då får jag sova över hos Louise min kompis. På lördag efter ska vi till Grönan :D. Haha ni vet vi får skjuts :). Aja ska fortsätta att plugga skriver mer sen.

Pusshej!<33 Hoppas du träffar henne idag Julia<33

Forever and always!

tjoo, den 18 september har jag varit utan Lisa i 3 månader hon har flyttat till Norrland. Kommer alltid att minnas minnerna med dig Lisa vad som än händer.Hoppas att vi ALDRIG kommer att tappa kontakten. Det första du gör när du kommer till Stockholm ska du komma till mig! (a). Forever and always sis<33. Hoppas du kommer ihåg minnerna med mig! <3. Hoppas vi ses snart gmn.Jag saknar dig över hela mitt hjärta jag vet inte vad jag ska göra utan dig. Jag och Lina saknar dig jätte mkt. Tänker på dig varje dag. Jag gråter när du gråter. Jag ler när du ler. Jag skrattar när du skrattar.När du får något snyggt är jag glad med dig. När jag får något snyggt är du glad med mig. Kommer aldrig att glöma dig syster<33

Puss till dig Lisa!! <33





 Lisa och Jag <33

 

 

 


<33







 Lisa <33





 Lisa <3 Jessika











 L <3 J


Vaken!

tjoo, jag har precis vaknat och klockan är ju halv tolv. Jag brukar vakna vid åtta nio tiden xD. Väntar tills Julia loggar in, jag har skita tråkigt utan henne. Imorgon är det skolfoto, jag hatar skolfoto. Jag blir alltid så ful på fotona.Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig imorgon.Har min lilla hund vid mig också kan lägga in en bild på henne sen.Hon är en sömntuta. Aja jag ska träna lite idag på mina låt som jag har skrivit själv. Sen ska jag ringa min kompis Louise och kolla om hon är vaken och om vi ska vara idag. Blev inte så långt inlägg men skriver mera sen.

 Puss<33



Bilden som jag lovade er. Här är Tess.


Ny design!

tjoo igen, nu har Julia fixat min design skit snygg hoppas ni läser men måste gå nu för jag har gäster
pusshej!<33

Ny blogg!

Tjoo, har skaffat en ny blogg xD. Blev trött på min gamla blogg ;P ska lägga in lite bilder och sånt i min blogg den är ju ny så man måste :P kommer lägga in dagens outfit (om jag orkar)Men nu sitter jag och chattar med Julia sötisen <33 och Veronica <33 haha älskar Veronica världens bästa b-vän. Ska vara med henne imorgon har fått affischer av henne skit snygga.Aja ska sluta skriva nu Julia ska fixa min design :)

Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0